What about those Macarons

Jag fick ett macarons-set av Mats i julklapp. Jag har velat testa på macarons men inte vågat för alla säger att det är svinsvårt, men nu fick jag ett set så nu blev jag tvungen att testa.

Först provade jag receptet som följde med, men det blev inte så jättebra, men så tipsade min bror om att göra med italiensmaaräng istället så nu till nyår så provade jag ett sådant recept istället och det blev superbra!

Jag följde Hello Sugars recept och jag tyckte det var väldigt smidigt och enkelt, men man kan också bara söka på ”macarons italiensk maräng” så får man upp flera recept.
Fyllningen gjorde jag med smörkräm. Jag tänkte att det skulle vara päronsmak så jag mixade lite pärong och hällde i saften, men päronsaften smakade nästan ingenting, så speciellt mycket päronsmak blev det tyvärr inte.
Men fler macarons lär det bli i framtiden!

P1000066

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*