Warehouse 13

Netflix tipsade om Warehouse 13 och jag tänkte att jag i princip sett alla serier som jag vill så kan vara kul att testa något nytt och den lät ganska spännande.

Och serien är faktiskt ganska bra! Visst den har vissa logikluckor och vissa datoranimerade serier kunde ju vara bättre, men om man bara tar den som en härlig underhållningsserie så funkar den.

I Warehouse 13 förvaras objekt som är farliga för omvärlden, men det är inte vilka objekt som helst. Det är saker som ett smycke som tillåter en gå igenom eld (men som istället dödar andra), ett samuraj-svärd som gör bäraren osynlig eller vad sägs som den faktiska H.G Wells?
Warehouse 13 är topphemligt och faller under USAa Secret Service. Inte helt frivilligt rekryteras de unga agenterna Pete och Myka att hjälpa Warehouse 13 föreståndare Artie att leta upp och föra farliga artifakter till Warehouse 13.

Som plus i kanten så finns det karaktären Joshua som dyker upp under säsong 1 som ser ut som Nathan Fillion, fast ung! Jag var tvungen att kolla upp om det inte var hans son eller något, men de var bara lika.
Dessutom så i avsnitt 2 i säsong 2 har Sean Maher och Jewel Staite varsin roll!

warehouse 13 warehouse_13_wallpaper_1280x1024_1

3 kommentarer

    1. Så länge man har överseende med vissa brister, som att vissa bluescreen-scener ser man verkligen att det är en bluescreen och liknande så tycker jag den är en väldigt trevlig serie. Lite rolig, lite spännande, lite mysterier och tycker många av ideerna är roliga, de tweekar kända litteratur figurer och fenomen :)

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*