Superfrog is back!

Som jag har nämnt tidigare så hade jag mina första gaming-upplevelser på Amiga och ett av mina absoluta favoritspel var ”Superfrog”. Nu har Playstation utannonserat att det kommer en ny utgåva av spelet i HD till PS3 och PS vita under 2013!

Så här skrev de på sin blogg:

”Today, we’re unveiling our plans to release Superfrog HD later this year, 20 years after the regal amphibian’s first appearance. Superfrog HD will feature all new graphics, and is set to make an appearance on both PS3 and PS Vita.

Debbie Bestwick, Team17’s Managing Director, says, “We’re extremely excited about bringing Superfrog HD to PS3 and PS Vita; it’s the most requested game that our fans are always requesting to see make a return. Now, with the 20th anniversary of the original Superfrog and the recent re-release of our classic survival-horror Alien Breed, we feel the timing has never been better.””

Jag är så glad, för det var verkligen ett otroligt charmigt spel där man var en groda som skulle ta sig fram genom olika banor. Någon mer än jag som spelat detta spel i timtal?

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*