Scotty Beam me up

Jag kan inte säga att jag någonsin varit en super ”Trekkie”. Jag följde Voyager när jag var yngre och tyckte den var ganska bra och har även sett min beskärda del av de andra serie-delarna, kanske mest från Next Genereation och Captain Picard men inte direkt en superfanatiker.

Men jag måste säga att jag blir ganska skeptisk när jag såg den här  ”Star Trek Into Darkness”-trailern. Jag har aldrig upplevt Star Trek som någon direkt actionfylld serie, utan de löser mer problem som uppkommer och skämten har varit ganska mycket i bakgrunden. Den här kändes som man tagit en transformers film och sen satt på skådespelarna Star Trek-dräkter….

Visst, det ser ut som en cool-film, men absolut ingte Star Trek….

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*