One who waits..

Jag vet att bloggen är lite inaktiv just nu och jag ber om ursäkt för det. Tyvärr kommer det nog fortsätta så i ungefär 4 veckor till eftersom jag är på sluttampen med mitt examens arbete samt har mina sista tentor och redovisningar den kommande månaden.
Det gör att jag inte har så mycket tid för roliga saker som man kan skriva om i bloggen, but fear not my little geek-craving bumplings! Jag har flera ideér och roligheter på lager för när jag kommer hem till Sverige igen! Så den som väntar på något gott…. får vänta ungefär en månad till!

Medan ni väntar på att bumpi.se ska bli sitt vanliga hyperaktiva jag, kan, om ni har xbox, kolla in det här spelet. Visst verkar det superawsome!

Battleblock Theater

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*