Legend of the seeker

Jag har det senaste kollat alla Project runway avsnitt som finns, men när de tog slut var jag tvungen att hitta en ny serie. För ett par dagar sedan skaffade jag Netflix och såg att de hade ”Legend of the seeker”, Jag har sett några av snitt då och då när det gick på tv6 för massa år sedan, och tänkte att det kan väl vara en bra serie att slö titta på. Så jag började se den från början, och nu är jag fast i träsket.

Jag är den första att erkänna att den inte har världens största budget, det är inte alltid helt logiskt och det är VÄLDIGT mycket slowmotion springande så det ska se ut som de springer jättefort. Men den är charmig, den är ganska spännande, och jag gillar att jag tycker om antagonisten.

Igår råkade jag se något om ”based on the books…” så jag var tvungen att kolla upp det och den är ju baserad på inte mindre än 11 böcker!! (om inte fler, jag fick inte riktigt grepp om hur många böcker det egentligen var), så nu har jag beställt de första 9. Så har jag något att göra tills nästa ”song of fire and ice” kommer ut (när nu det blir…).

 

 

By the way om jag någonsin går på ett Con, så ska jag vara utklädd till en Mord sith! Coolaste brudarna EVER!

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*